Conferința „Integrarea migranților și refugiaților în România: progrese și probleme actuale”

Pe data de 26 noiembrie 2018, Centrul pentru Inovare Publică și partenerii săi din Coaliția pentru Drepturile Migranților și Refugiaților (CDMiR) organizează conferința Integrarea migranților și refugiaților în România: progrese și probleme actuale.

Cu această ocazie, vom prezenta concluziile primului raport de evaluare a politicilor de integrare realizat în cadrul proiectului NIEM, vom discuta despre percepțiile cetățenilor cu privire la migranți și refugiați și vom dezbate despre accesul străinilor pe piața forței de muncă. A doua parte a zilei va fi dedicată întâlnirii anuale CDMiR (această parte este rezervată membrilor Coaliției).

Evenimentul este organizat la hotelul Capital Plaza (bd-ul Iancu de Hunedoara nr. 54) din București,. Evenimentul este public, cu participare gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru a participa, vă rugăm să completați formularul următor: Formular de înregistrare (click).

Putem oferi sprijin (transport, cazare) pentru un număr limitat de participanți din alte localități. Dacă acest lucru vă ajută să participați la eveniment, vă rugăm să completați informațiile relevante din Formularul de înregistrare. În cazul în care putem să vă sprijinim, vă vom contacta cu mai multe informații, prin email.

Vă invităm să vizitați și pagina de Facebook a evenimentului.

AGENDA CONFERINȚEI