CDMiR4UA: Ești din Ucraina și cauți un loc de muncă în România?

 

 

 

Read this page in EnglishУкраїнська версія

Creează un CV cu ușurință!

În timpul acestor momente de schimbări, suntem alături de refugiații ucraineni în căutarea unor oportunități noi și a integrării în România. Realizarea unui Curriculum Vitae este un pas esențial în găsirea unui loc de muncă.

Un model simplu de CV este modelul Europass, care poate fi accesat aici, cu mai multe explicații de completare în limba Ucraineană.

Dacă ai întrebări sau nevoie de asistență, contactează echipa noastră!

 

**Campanie din cadrul proiectului “CDMiR4Ucraina: Creșterea gradului de conștientizare privind drepturile omului și tratament egal pentru refugiații ucrainieni din România”. Proiectul este derulat de Asociația Novapolis – Centrul de Analize și Inițiative pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Fundaţia Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi și Centrul pentru Inovare Publică și beneficiază de o finanțare în valoare de 199.900 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verdecompetitivă și incluzivă. 

Proiect derulat de: